Huomenna on taas se kamala paikka, menen röntgeniin. Entäs jos ne taas tekevät pahaa minulle? Kipsi hankaa sen pienemmän murtuman puolelta, lauantai meni itkiessä, kun koski ja vitutti, sitten ryhdyin itse vääntelemään kättäni hautovaa rautaneitsyttä.

Lauantaiyönä juttelin ex-"poikaystäväni" kanssa (lainausmerkit siksi, että poikaystävät kai kuuluvat 10 - 20-vuotiaille). Olipa sitten maar niin mukava haastella, mutta palautui äkkiä mieleen, miksi hän on entinen mies. Samat ongelmat sitä viiraavat edelleenkin.

Kävin työkavereiden selän takana riehumassa tänään töissä. On se muuten s**tana, jos en jo viimeistään keksiviikkona sinne pääse. Sähköposti pursuili, enkä täällä sille mitään voi, kun virman politiikka on sitä mieltä, että vain matkustavat saavat etäyhteyden. P....le, mie olisin vaikka ilokseni hakannut muutaman tunnin konetta päivittäin. Sanotaanko vaikka, että pidän työnteosta.

Ja buonasera, signorina, arvaa vaan, ketä ei pätkän vertaa harmita, ettei teeveestä tule typerää katsottavaa. Ruootshi tekee kohta maalin... De gliider in.