<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen läksin töistä vähän ennen puolta kahdeksaa. Firmassa oli avointen ovien iltamat, lapsille ohjelmaa ja aikuisille kierrätystä puolisoiden työpaikalla. Ei tarvinnut kotiin päästyä miettiä, lähteekö lenkille tai kasvimaalle. Jalat olivat muushina eivätkä nivusetkaan tuntuneet parhailta mahdollisilta vaikka mummikset olivatkin jalassa. Nukahdin sohvalle uutisia katsoessani.

 

Tänään pitäisi keksiä kesätyöntekijälle huomiseksi töitä. Pitää soitella vankilaan ja kysellä vierailuaikaa. Laivayhtiöltä pitää kinuta paikkoja lahjakortin käyttöreissulle kesälomaa varten. Sen lisäksi pitää illalla etsiä jauhesammutin, perjantaina saan tarkistuttaa/ täyttää sen töissä edullisesti. Tarkoittaa, että joudumme viettämään tovin kellarikomerossa ja etsiskelemään sitä kirottua rohjoa. Sen lisäksi jääkaappiin on majoittunut joku, joka ei sinne kuulu. Siinä on mukana haju...

 

Huomenna pääsen lahjontatyyppiselle retkelle jonnekin päin Etelä-Suo<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />mea, luvassa on saunaa, lillumista ja ruokaa. Ehkäpä juomaakin. Nam. Olinkin jonkin sortin hemmottelun tarpeessa. Olen nuutunut ja loman tarpeessa.