<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sairaslomalla oli aikaa oksentelun, kuumeen ja räkimisen ohessa myös lukea. Luin uudemman kerran Will Ferguson Onni tm –kirjan. Sehän kertoo elämäntavan hallintakirjasta, joka mullistaa koko maailman, koska se toimii. Kirjasta poimin erittäin toimivan oloisen parinvalintatestin, jossa esimerkkinä käytettiin Bruce Springsteenia ja hänen kahta avioliittoaan. Kun harkitset liittoa jonkun kanssa, mieti olisitteko tulleet toimeen jo lukiossa, olisiko teillä mätsännyt jo silloin. Etenkin minun itseni olisi tullut käyttää tätä kriteriaa monenmonituista kertaa elämässäni.

 

Muita lukemisia parilta viime päivältä on Eoin Colferin Artemis Fowl – minulta on pimitetty hyvää ja viihdyttävää kirjallisuustietoa, tai sitten en vain pääse niin usein kirjastoon kun tahtoisin. Huomasin, että odotettavissa on lisää piristäviä hetkiä, kunhan saan kätösiin kirjat Opalin kosto, Tehtävä pohjoisessa ja Ikuisuuskoodi. Kyllä taatusti tuo Ikuisuuskoodi aina yhden Dan Brownin Da Vinci koodin hakkaa mennen tullen - ja mitä se on että Tom Hanks esittäisi pääosaa etoelokuvassa! Raiskaus, henkistä pahoinpitelyä. Sen puunaaman ei pitäisi esiintyä missään elokuvassa, noh, toisaalta Forrest Gump sopi sille jätkälle kuin nänä päähän.

 

Nyt esihenkilö murjottaa, kun olin kaksi pvää poissa. Sairastaminen on ehdottomasti kielletty tai ainakin sen jälkeen pitää tuntea suurta häpeää.