<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tässä ihan oikea ilmoitus työvoimatoimiston sivuilta erään ystäväni löytämänä. Veikkaisin, että tässä saattaa mennä firman maine vähän muutenkin...

 

Toimistotyöntekijä, Med... Oy, Helsinki (etten saa haastetta, niin enpäs laita kokonaan firman nimeä)

 

Etsimme henkilöä monipuolisiin toimistotehtäviin. Tehtävä soveltuu esimerkiksi opiskelijalle, ensimmäiseksi työpaikaksi tai jo kokemusta omaavalle henkilölle. Edellyttämme oma-aloitteisuutta ja ymmärtämistä, että kaikki työ on arvokasta. Työ vaatii nöyrää asennetta. Tehtäviä on sekä Med... ja Ste... tiimissä. Med... Oy työllistää tällä hetkellä myynissä ja huollossa yhteensä 18 henkilöä ja Ste... Oy 6 henkilöä.

 

Tehtäviin kuuluu henkilön taustasta riippuen mm:

 

- Tavaroiden pakkaus, tulevan tavaran tarkastus, kirjaaminen, postitus

- Mapittaminen (lähetteet, laskut, tuloutukset)

- Asiakastietojen päivitys

- Myynti- ja huoltomappien kokoaminen

- Monistustutyöt

- Tarjousten laadinta

- Hallinnon, myynnin ja huollon tukitehtävät

- Muut erikseen sovittavat tehtävät.

 

Työssä menestymistä ja vaativimpien tehtävien hoitamista auttaa yleisempien toimistosovellustusten hallinta, tarkkuus ja englanninkielen taito. Tärkeintä on kuitenkin oikea, nöyrä asenne. Tehtävä on otettavissa vastaan heti. Työhön liittyy 4 kuukauden koe-aika. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2006 loppuun saakka. Soveltuvalle henkilölle uskomme löytyvän töitä myös jatkossa.

 

Hakemukset vain sähköpostitse 24.1 mennessä.

 

Boldaukset ovat minun tekemiäni, eivät olleet varsinaisessa ilmoituksessa.

 

Edit at 15:41 Kävin piruuttani firman kotisivuilla, sama ilmoitus se oli sielläkin. Kyllä on ihmisillä pokkaa. Voi hyvä isä.