<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ovat taas eduskuntavaalit tulossa. Eilen illalla kuljeskelimme meillä asuvan miehen kanssa vaalikoneelta toiselle. Minun äänestämiseni tulee olemaan erittäin helppoa. Kaikissa nimittäin tuli lähes sama tulos. Kallistun vasemmalle ja naiseen. Yllättäen ehdokkaani taitaa olla homo, mutta eipä tuo minua haittaa. Paremmin he ottavat heterot huomioon kuin heterot heidät. Ja mitäs väliä sillä on, mitä ihminen makuuhuoneessaan harrastaa, jos vaan pysyvät housut jalassa eduskunnassa.

 

Miehellä tuntui olevan vaikeampaa, ikänsä kun on kuvitellut itsensä oikeistoon kallistuvaksi, tajusi, että mielipiteet menevät enemmän vasemmisto/ vihreät/ (ja hähähää) senioripuolueen tontille. Kyllä oli minulla naurussa pitelemistä. No, hän ratkaiskoon itse dilemmansa, eiköhän tuo jonkun numeron saa korttiin piirrettyä, sitten kun se aika koittaa. Ehkä sitä senioripuoluetta pitäisi minunkin alkaa harkita, vanhuus ei tule yksin eikä edes kello kaulassa, vaan salakavalasti hiipien ja jäykistäen jäsenet.

 

Minulle on aina ollut tärkeätä käydä äänestämässä. Jos ei äänestä, on turha kitistä yhteiskuntapoliittisissa asioissa. Kansa saa tasan sellaiset edustajat kuin ansaitsee. Ja ansaitseminen voitaisiin kääntää äänestämiseksi.

 

Muuten väsyttää edelleen. Voisin hibernoida muutaman kuukauden.