<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pesin vuorellisen pyykkiä, väänsin pizzan illalliseksi. Join siideriä. Surffasin. Siivosin. Join lisää siideriä. Paistoin kasan jauhelihapihvejä tämäniltaista pelitapaamista varten. Osoitin kaikin puolin käsittämätöntä aktiivisuutta. Siinä vaiheessa kun aloin kytkeä kaiuttimia tietokoneeseen, läppäsin itseäni käsille, ja pakotin itseni unille, muuten olisi taas juomapolitiikka karannut käsistä.

 

Enpä muuta. Xituttaa plokilista. Nyt uusin ongelma on pykiminen, sivujen latautuminen kestää sata vuotta (lue minuuttitolkulla). Minä todella toivon, että se tarkoittaa, että konehuoneessa tehdään jotain, joka parantaa listan toimintaa. Muuten tekivät suden jo syntyessään. Pitää varmaan ryhtyä kasaamaan omiin kirjanmerkkeihin kaikki suosikkinsa ja lakata käyttämästä etopashaa.

 

Viimeisessä unessa olin kotiseudulleni palaava mies. Laivamatkalla muut pääsivät käymään välipysähdyssatamassa, kun jäin rahattomana itse laivaan odottelemaan lähtöä eteen päin. Yht´äkkiä tajusin käteni alkavan fosforoida kaikkea mihin koskin. Tiesin, että tapahtuisi jotain maagista. Paikalle lensi kettujen vetämä reki. Sitä ohjasti vihreänuttuinen olento, jonka tiesin olevan haltia. Yksi ketuista toi minulle lahjan, meripihkaisen korun ja symbolisen ketunhännän. Kiitin kohteliaasti. Seuralaiseni oli tohkeissaan, hän selitti, kuinka elämäni tulisi nyt muuttumaan parempaan.

 

Harmi, kun heräsin. Oli kerrankin juuri sellainen uni, jossa olisi voinut seikkailla loputtomiin. Fantasiaa, mutta ei kauhua. Taidankin lähteä kokeilemaan, vieläkö tulisi joku samanlainen. Etenkin kun lakanatkin ovat rapsakanpuhtaat. Vaihdoin myös kesäpeiton, sellaisen kevyen, ei pitäisi enää hiki tulla.

 

***

Edit 14:50

 

No nythän mä vasta hokasin, unessani tarjoiltiin voimaeläimeni, ihan lautasella.

 

Kettu – Oveluus, vilkkaus, nopea-älyisyys

 

Kettua kutsutaan ovelaksi siksi, että se osaa sopeutua ympäristöönsä. Kun ihmistä kutsutaan ketuksi, merkitys ei välttämättä ole positiivinen. Taustalla saattaa olla ajatus juonittelusta ja epärehellisyydestä.

 

Ketun viekkaus on kuitenkin kykyä nähdä enemmän kuin muut. Tämä tarkoittaa sekä tarkkanäköisyyttä että kykyä aavistaa ennakolta. Ketun tärkein taito ei ole päästä pakenemaan metsästyskoiria, vaan taito tietää etukäteen, milloin ne ovat metsällä - ja silloin käyttää aivan yhtä tärkeää kätkeytymistaitoaan.

 

Ketun voimat voivat olla suureksi avuksi, kun ollaan tekemisissä toisten ihmisten kanssa. Kätkeytymistaito voi muuttua ihmissuhteissa kyvyksi pysähtyä tarkkailemaan ja aistimaan ilmapiiriä kaikilla aisteilla. Erityisesti ketun voimat lisäävät intuitiota. Jos voimaeläimesi on kettu, luota vaistoihisi, kun arvioit ihmisiä – ja jos vaistosi varoittavat sinua, pidä itse matalaa profiilia.

 

Kettu on suden tavoin yksiavioinen ja hyvin kiintynyt poikasiinsa. Ketun voimat tuovatkin kyvyn huolehtia perheestä sekä älyllisellä, emotionaalisella että fyysisellä tasolla. Ketun voimiin kuuluu myös valppaus, terävä huomiokyky ja joustavuus. Kettu on voimakas opettaja niille, jotka haluavat elää elämäänsä vahvasti tietoisina ympäristöstään. Kettu auttaa meitä rakentamaan itse omaa tulevaisuuttamme.