<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Alitajunta sitten päätti herättää minut lauantai-aamuna aivan samaan aikaan kuin herätyskello muina aamuina. Eipä hätää, kiikun hetken hereillä ja kallistan pääni uudelleen tyynyyn. Se auttaa. Ainakin yleensä on auttanut.

 

Näin erittäin vilkasta ja (seksuaalisesti) aktiivista unta, jossa yksi vanhoista poikaystävistäni alkoi niin aktiivisesti viedä, että melkein jo arvasin sen olevan unta. Todellisessa elämässä minä sain vongata häntä. Nyt en todellisessa elämässä vonkaa vielä ketään. Ihme että edes unissani. Sitä paitsi alitajuntani on aivan liian helppo nakki, huono nainen, heti tippuivat housut jalasta, kun vähänkin joku alkoi ehdottelemaan. Hyi.

 

Tänään olen turisti Helsingissä. Menen asutelemaan päiväksi yhteen keskustan hotelleista ja aion nauttia maisemista, kirjoista, pienestä naposteltavasta (joo, aion syödä sängyssä...), telkkarista, ja ehkä illalla lähteä ulos. Jossain Juttutupa-nimisessä tuntemattomassa baarissa on jotain tuntemattomia blogaajia. Polkkaajia siis. Kävisiköhän ne vilkaisemassa ennen puhtaan rapsakoille lakanoille kellistymistä?

 

Huomenna ennen kotiinlähtöä hotelliaamiainen. *Kuolausta*