<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

...kiire nimittäin. Aamupäivän rehkasun tuloksena sain tyhjennettyä iltapäivän kalenterin. (Oho, kuulostaapa ammattimaiselta...) Vielä kun odottelen hetken, pääsen tarkistuttamaan – ja toivon mukaan täytättämään – jauhesammuttimemme. Viime aikoina tulipaloja eikä edes alkuja ole näkynyt, mutta ei vara venettä kaada. Jos asuu kohkaavan miehen kanssa, on parempi pitää vakuutukset ja välineet kunnossa.

 

Eilinen kalansyöminen tuntuu vieläkin kropassa, ei juurikaan ole nälkä ollut. Mutta kyllä se hyvää olikin; kylmäsavulohta, savustettua siikaa, loimulohta, pippurilohta, sinihomelohta, silakoita, tuorejuustoa ja puolukkahilloa, haudutettuja vihanneksia, perunaa, sienisalaattia, vihersalaattia... En yhtään ihmettele, jos alkaisi vaikka kidukset ja evät kasvamaan.

 

Vankilavierailu on varattu. Ei kyllä huvittaisi kaunista päivää käyttää etotouhuun. Muutenkin meidän vastuullemme on langennut erinäisiä asiaan liittyviä velvoitteita. Pitää laittaa itselleen muistutus, että olen paha ilkeä ja kylmä ihminen. Jospa ymmärtäisin vetäytyä joistain hommista... Tai edes juosta karkuun, kun joku yrittää sellaisia minulle tunkea. En vastaa puhelimeen, en sähköpostiviesteihin ja kirjeet palautan lähettäjälle. Address unknown.