<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Meillä asuvan pitäisi mennä lääkäriin kahdeksaksi aamulla. Olen soitellut hänen puhelimeensa jo kymmenisen minuuttia, ilman tulosta. Meillä asuva nimittäin tuli yövuorosta ja rupesi nukkumaan siinä vaiheessa kun minä heräsin. Senhän arvaa, ettei häntä hereille saa. Minä en ymmärrä häntä, jos ihminen tietää olevansa huono heräämään, onko se ihan pakko hankkia lääkäriaika kahdeksalta aamulla? Toisaalta terveyskeskuksesta ei kai noin vain aikaa hankita, vaan se otetaan, mikä saadaan.

 

Vieläköhän puhelinyhtiöillä on olemassa sellainen puhelinherätyspalvelu? Tai Neiti Aika? Joskus lapsena tuli soiteltua aivan vaan huvikseen Neiti Aikaan, ihan vaan siksi, että oli niin jännää kuulla jonkun hokevan kellonaikaa. Sitten sitä mietti, että montakohan päivää nauhan tekemiseen on mennyt ja kukahan siitä huolehtii, että Neiti Aika on varmasti ajassaan.

 

Minä lasken tunteja. Enää yksi herätys. En jaksa ajatella, kuka tuuraa tai tekee ad hoc touhut. Tehkööt itse. Tai itkekööt ja tehkööt. Sen tiedän, että kun saavun lomalta, esihenkilö näyttää nyrpeätä naamaa kuitenkin. Ei suinkaan kysytä miten loma meni, vaan todetaan, että kyllä on taas paljon juttuja tekemättä ja myöhässä. Se on sitten niin motivoivaa.

 

IHME TAPAHTUI! Meillä asuva heräsi. Jäihän hänelle jopa 10 minuuttia siirtymiseen terveyskeskukselle. Miten kukaan voi nukkua 15 minuuttia puhelimen pirinässä? Vai tulikohan joku naapuri raamit kaulassa herättämään hänet?