<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eilen meillä leikittiin kotiparturia. Ensin minä leikkasin meillä asuvan miehen hiukset, hän nimittäin on menossa haastatteluun huomenna. Siitä kerron sitten, jos on jotain kerrottavaa. Aamulla kuitenkin on syytä pitää varpit ja sormet ristissä ja tehdä onnistumistaikoja.

 

Sen jälkeen meillä asuva mies leikkasi minun hiukseni. Takaa joudun ehkä vielä aivan itse niitä siistimään. Hän kun ei uskalla ottaa riittävästi kuivia korppuja pois. Muuten hiukseni vihdoinkin alkavat toipua valkaisemisesta, johan tuo on kestänytkin useamman vuoden, lakkasin värjäämästä hiuksiani v. 2003. Kampaajalla olen viimeksi käynyt joskus 90-luvulla. Jopa hääkampauksen tein itse. Tätä en kuitenkaan suosittele kaikille, vaatii totuttelua ja ns. daideellista silmää. Nuorempana haikailin jopa kampaajan ammatista, ennen kuin kätöseni peittyivät atooppiseen ihottumaan.

 

Minulla oli tänä aamuna päässäni salaisen plokineuleystäväni tekemä huivi. Nyt se hulmuaa harteillani. Kiitos salaiselle! Se on IHQU. Sen lisäksi vetäisin vielä farkkujen päälle olohousut, ja hyvä olikin, jouduin odottelemaan junaa melkein puolisen tuntia. Siinä olisi vilu tullut.