<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pidin pienimuotoiset sadonkorjuukinkerit eilen. Kahden chilitaimeni tuotto on tähän saakka ollut 23 palkoa. Osa on vielä puskassa kiinni odottamassa värinvaihtoa. Paloista taisi tulla melkoisen tulisia tapauksia. Napsin ne saksilla irti, pujottelin rihmarullaan neulan avulla. Aivastuttamaan oikein alkoi jo silkka tuoksu. Sitten mie suttura virheen tein, hieroin toista silmääni. Jepjep. Sen jälkeen sitten vasta itkettikin.

 

Sir Winston on vanha omapäinen herra. Hän ei pelkää edes kovaäänistä imuria, vaan oli eilisessä imurointisessiossa koko kropalla mukana. Kaikki osaset piti tietysti haistella. Jossain vaiheessa katin naama oli vesisäiliössäkin (minulla kun on sellainen imuri, jossa suodattimena toimii vesi, on muuten tehokas peli!) Sen jälkeen kun käynnistin imurin, ajattelin, että kyllä nyt viimeistään kissa ottaa jalat alleen. Kirjaimellisesti, kissan viikset! Herra seurasi tapahtumaa puolen metrin sisällä pörisijästä. Ei merkkiäkään siirtymisestä. Välillä sai ajella melkein katin varpailta, ennen kuin karvanaama siirtyi imuroinnin tieltä. Taisi ottaa koko tapahtuman enemmän hänelle suunnattuna huvitteena kuin ihmisten omituisena kissinkiusausrituaalina.

 

Muutenkin olemme kenties hivenen ystävällisemmissä väleissä. En olekaan enää vain pelkkä ruoka-automaatti, silloin tällöin herra jopa hyväksyy rapsutuksia, kunhan vain en ryhdy liioittelemaan. Silloin tulevat hampaat ja kynnet mukaan peliin. Leikkimistä ei ole koskaan tarpeeksi, harmi, ettei hänelle voi emäntänsä sanojen mukaan ottaa leikkiseuraa, turhan dominantti kaveri. Öisin saan uniseuraa sänkyyn, jalkopäähän hetkeksi, ennen kuin lattia tai nojatuoli vievät voiton.

 

Viime sunnuntaina kun makasin olohuoneen lattialla maailman kamalinta krapulaani, Winston päätti, että pitkät hiukseni, tai oikeastaan koko pää oli aika kiva leikkikaveri. Hän alkoi jäkeltämään tukkaan ja päänahkaa hampaillaan.Vaikka se krapulaisen päänahalle hyvää tekikin, piti tehdä vain loppu, ennen kuin koko arsenaali otettiin käyttöön. Todennäköisesti katti olisi sotkeutunut tukkaani ja riiponut päänahan täyteen reikiä.