Kirmasin kaupungilta R&A liput meillä asuvalle. Hän valitteli lähtiessäni olevansa krapulassa, mutta näinpä vain herra ol saanut soppa-ainekset hankittua ja maailmanparannus kaljan voimin oli vahvassa nousussa.

Saunassa kuitenkin kävimme, teki hyvää pitkästä aikaa. (Mistä tuli mieleen, että tulevassa kodissani tulee olemaan näköalasauna talon ylimmässä kerroksessa, on varmaan vuoro saatava sinnekin.) Ruokapuoli ratkaistiin tällä kertaa epäterveellisillä kuorrutetuilla lohkoperunoilla (kaupan pakastealtaasta) ja Hesen Megahampurilaisilla. Oli muuten ihanan epäterveellistä namia.

Welholla on joku tarjous, jossa saa parin viikon ajan katsella maksullisia kanavia ilmaiseksi. Se sattuikin sopivaan saumaan; TV1000:lta tuli D.E.B.S., tyttöenergiailoittelua, joka vielä päättyy onnellisesti. Sen jälkeen minä vetäydyin makuuhuoneeseen lukemaan ja torkkumaan, meillä asuva jatkoi kanavasurffaamista ja drinkkaamista.

Yhden jälkeen pajatuskone saapui viereeni ja pöpötti kännitarinoita aina kolmeen ennen kun taas vihdoin simahti. Tuli sieltä yksi älykäs kysymyskin, olenko ihan oikeasti jättämässä hänet. Vastasin jälleen kerran hakevani asuntoa. Sitten meillä asuva alkoi uhkailla jättävänsä maanantaisen velkasovittelun väliin. Minun on pakko yrittää ympäripuhua hänet sinne.

Olisihan se hienoa, että hän saisi asiansa kuntoon ja luottotietonsa takaisin. Sinne kun vielä on vaikea saada aikoja, nyt jos omansa peruu viime metreillä, ei varmaan aivan hevillä uutta tipu. Ja paperitkin ovat kasassa. Olihan siinäkin homma, kahdella ihmisellä meni kaksi viikkoa kerätessä ja tilatessa erilaisia pumaskoita.

Nyt palaan takaisin haisukammioon, jota myös makuuhuoneeksi kutsutaan. Ja lasken päiviä.