<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kiirettä on pitänyt, eiliset kynä- ja karkkipäivät täydentävät näppärästi ihmisen kuulakärkikynä- ja iltapäiväkahvikaramellitarpeen muutamaksi hetkeksi. Kyseessä olivat siis toimialani messut, joissa palveluntarjoajat kovasti tarjoavat ja me osallistujat kovasti kyselemme. Varsinaisia tilauksia tapahtuma poikii varmaan suhteellisen harvoin, en minäkään jättänyt kuin kaksi tarjouspyyntöä. Joista toisen itse asiassa melkein sen takia, että toimittaja antoi aika maistuvan ja laajan näytepussukan mukaansa.

 

Pitäisi varmaan vielä lisäta kyniin ja karkkeihin kassit, se nimittäin on kasvava messuilla jakoartikkeli. Kasseja saa kaikilta. Onhan se hienoa, ei tarvitse käyttää muovipusseja. Ja jotkut ovat jopa hauskan värisiä, tänä vuonna parhaat olivat oranssi ja turkoosi.

 

Tänä aamuna tutustuin taas yhteen hotelliin. Aamupala oli hyvä, lifestyle-hotelli oli niin elämäntapaa kuin vaan olla voi. Sijainti kuitenkin sopimaton liikemiesmatkaajalle. Ainakin meidän matkaajillemme. Joten se siitä, mutta tulipahan nähtyä. Jos joskus joku kysyy ihan itselleen hotellia, niin silloin voisin suositellakin.

 

Pitäisi auttaa nuorta taiteilijaakin. Lupasin tehdä pahan teon ja kopioida meillä töissä sarjakuvaa ensi viikon sarjakuvapäiville. Sovitaan, että se on firmamme kulttuuripanostus. Voihan sitä sitten mummona kehuskella, että tuotakin daideilijanplanttua olen auttanut hänen uransa alkuvaiheessa. Ja ainahan voi elää toivossa, että saa vähän glooriaa ja kenties joskus jonkun korvauksenkin. Pullo jägermeisteria maybe?