<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Maalausprojektini etenee. Ei siitä yhtä komea tule kuin kaupasta ostettuna, mutta ainakaan taso ei pomppaa muusta sisustuksesta framille niin pahasti kuin vaalean koivun värisenä, eikä häiritse esteetillistä silmääni. Kuivuminen vain on hidasta, en vielä tänään pääse kasaamaan hyllyä käyttöön. Sen lisäksi pitää tehdä matka rautakauppaan. Eivät beiget muoviset vetimet enää kaappiin sovi (senkin hienostelija, tulee vetimille enemmän hintaa kuin koko tasolle).

 

Tänään piti olla sienestyspäivä. Saa nähdä nyt, ei ole sienestyskaverista ainakaan mitään kuulunut. Heittäydyn fatalistiksi, pääsen, jos pääsen. Jos en, niin en. Sitä paitsi luvassa on kuuma päivä, metsässä voi hivenen ahdistaa, jos lämpölukemat nousevat kovin korkealle. Jos kävisinkin vain kaupasta siideriä ja hankkisin huomiseksi lomakrapulan? Ai ei vai? Mutta kun kaupassa pitää käydä joka tapauksessa, varastot vähenevät (tarkoituksellisesti tosin, mutta kai tässä vielä parina pvnä jotain pitää kotonakin syödä).

 

Helkkari, kun tietokoneongelmani harmittavat. Ostin 24 h Hesarin lukuaikaa, siellä on yksi kiinnostava artikkeli. Kuin kiusakseni digilehti lakkasi pelittämästä, en pääse edes Hesarin sivuille. Pitänee odotella hetkinen, valitettavasti vain kärsivällisyys ei koskaan ole kuulunut hyveisiini. Jos taas joisin aamun kunniaksi kahvia.