<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Olin brunssilla (ei kun tiedotustilaisuudessa). Oli siellä ihan oikeata asiaakin, mutta etenkin ruoka oli hyvää. Ulkona on kylmää ja kirkasta, keekoilin aurinkolasit päässä keskikaupungilla. Jalassa ovat lahkeelliset alushousut. Selvisin hengissä. Ihmettelin miten nuoriso selviää hengissä ilman päähineitä ja käsineitä. Hulluja. Mutta niin taisin itsekin olla nuorempana.

 

Eilen sain taas huokaistua helpotuksesta. Selvisin viime kuukauden laskuista. Onnittelen itseäni jälleen kerran. Tällä kertaa sain kerättyä jopa kolmenkymmenen euron hätävararahaston. Uskomatonta! Tililläni on viimeksi ollut rahaa joskus kolmisen vuotta sitten. Vähänkös on räyhäkkä olo. Tämän kuukauden laskuja en sure vielä, suren vasta vähän lähempänä tili tuli, tili meni päivää. Kerta kaikkiaan aion levätä ainakin pari viikkoa. Sittenhän sitä taas jaksaakin alkaa repimään tukkaansa ja tuhkaamaan hartioitaan.

 

Nyt piiloudun toimistopöytäni alle ja kieräytän itseni kerälle massun ympärille. Sipaisen hännän pään ja viikset puhtaiksi savukalan ja muun namin jäänteistä. Täällä ei ole melkein ketään! Kollegat ovat uskonvahvistuskokouksessa jossain päin Etelä-Eurooppaa. Mukavan rauhallista.