<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viikonlopun palstareuhaamisen ja polkupyöräilyn saldo olivat hiertyneet nivuset. Tavalliset alushousut hankaavat juuri väärästä kohtaa, siitä hiertyneestä. Paha. Jos jättää aluhousut pois, sitten hankaavat housut ja housun saumat. Huono. Jos laitan ainokaisen pitkän hameeni ilman aluhousuja, hankaa nahka nahkaa vasten. Ei hyvä.

 

Eilen sitten piti mennä aluhousukauppaan ja ostaa lahkeelliset alushousut. Eipä juurikaan ollut tarjontaa naisten puolella, vain valkeita sloggeja á 12,90. Miesten puolella olisi ollut värejä ja materiaaleja vaikka muille jakaa, mutta kun niissä kaikissa on se munapussi. Olen joskus hätäpäissäni vetäissyt samanlaisen tilanteen sattuessa miesten kalsarit jalkaani ja tuntui niin kuin jalkojen välissä olisi ollut vaipat. Yäk. Se ei ole mukava tunne. Ja ne maksoivatkin ihan hirveästi! Miesten alupöksyt ovat kalliita!

 

Katkeroituneena kipitin takaisin naisten alusvaateosastolle ja keräsin ne sloggit kärryyn. Mutta katkeroitumisen tunne meni hetimmiten kotona ohi, kun sain pehmeän pitkälahkeisen tuntemuksen koipieni väliin. Ei hierrä, ei hankaa! Aion liikkua mummokalsarit jalassani pari seuraavaa päivää. Hankin ehkä toisetkin kesän varalle, voisin kokeilla vaikka pyörilyshortseja, niitä saattaisi saada mustina. Pinkit olisivat myös aika reteet...

 

Ehkä minulla on alkava keski-iän seesteys, olen tulossa mummoikään ja alan innostua mummovermeistä. Seuraavaksi varmaan etsiskelen inkontinessisuojia tai hormonilaastareita. Mutta siitäpä raportoin sitten kun se on ajankohtaista. Nyt vain myhäilen valkoiset mummokalsarien lahkeet lepattaen. Paitsi etteivät ne lepata, vaan istuvat napakasti.