<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilisen krapulapizzan jälkeen päätin hoitaa itseäni. Ensin nukuin päiväunet, sitten kipittelin kauppaan. Torilla oli joku Pihlajamäki-päivä menossa. Auton lavalle rekennetulta esiintymislavalta ulisi mies bändeineen Nights of White Satinia niin, että puliukoilta oli kaljapullot tippua käsistä. Tarkoitus oli ostaa uusia perunoita, mutta kotiin tullessani huomasin, että olin korvannut perunat parranajogeelillä, hiustenhoitoaineella ja tyrniljyllä. Joopa. Niin se musiikki vaikuttaa ihmiseen.

 

Ajattelin, että ei kai se pahaa tee, jos hoidan itseäni ja lepäilen yhden päivän. Nypin ylimääräiset kulmakarvat, loppuja lyhensin. Joo, saa nauraa, mutta ihan oikeasti kulmakarvani kasvavat yli sentin mittaisiksi, niitä ei saa kuosiin millään muulla tavalla. Sen jälkeen lätkäisin tyrniöljyn tukkaani ja vaikutusta odotellessani ajelin karvat. Tyrniöljy tekee hiuksista maailman ihanimman tuntuiset, kuivuus katoaa hetkeksi.

 

Illalla kävin lukaisemassa deitti-ilmoitukseeni tulleet vastaukset (epätoivoinen nainen?), ja päätin, että en tarvitse miesseuraa, jos ne kaksi vastannutta ovat ainoat tarjolla olevat. Toinen kertoi omaavansa upean kropan ja tahtovansa kiihkeästi p*nna minua jokaiseen koloon. Toinen taas tahtoi kertoa itsestään tuopillisen ääressä. En jostain syystä lähde edes sokkotreffeille noin surkeilla eväillä. Minulle ensin pitäisi antaa joku syy tavata ihminen, en tahdo mennä baariin kuulemaan sitä. Jotta se siitä. Pitäisiköhän minun välillä käydä katsomassa maailmaa, eikä vain kököttää täällä neitsytkammarissani? Se ilmoitus on poistettava joka tapauksessa, kamalampaa materiaalia ei voi olla tarjolla.

 

MIkä ihme miehillä on, että tarjotaan tuntemattomalle ihmiselle heti ensimmäisessä viestissä sukupuolielämää? Ja vielä aika rivosti. Onko se miehen luonto? Pitää päästä levittämään siementään mahdollisimman laajalle. Valitettavasti minä en ainakaan rivoille jutuille lämpene, Luonnonvoimakin sitä harrasti ja se oli yksi hänestä vieroittava tekijä.

 

Miellän itseni noin kuutisen vuotta nuoremmaksi kuin olen. Johtuu varmaan siitä, että tässä avioliittokriisissä meni kuusi vuotta elämästä pakastimessa. Ajatelkaapas jos minut olisi syväjäädytetty pariksi sadaksi vuodeksi, minkähänlaisia sopeutumisongelmia minulla sitten olisi? Miksi varhaiskeski-ikäisille naisille ei ole tarjolla mukavaa ja viksua varhaiskeski-ikäistä miesseuraa? Vastaan itse omaan kysymykseeni: surkeimmat ovat juoneet itsensä hengiltä, tai muuten liiskanneet itsensä, ne vähän paremman selvinneet itkevät baaritiskillä ja potentiaaliset hyvät ovat edelleen varattuja ja hoitavat puutarhaa puolisonsa kanssa. Pärkkele. Pitäisi ryhtyä homoksi, jos osaisi, hyviä naisia on enemmän.