<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen vaikutteille altis ihminen, luin ilmaisjakeluläpyskästä puolikkaalla silmällä, että Mamba tarjoilee jossain baarissa aikuisrokkia. Rupesin miettimään, että mitähän ne silloin esittivät, kun aloittivat, sitä samaa, vaikka olivat parikymppisiä. Sitten assosioin lisää, että olivatkos ne sitten keski-ikäisiä jo syntyessään. Ennen kuin huomasinkaan, hyräilin mielessäni, että ”Lauantai-iltana ravintolaan oli tarkoitus lähteä juhlimaan...” Nyt se ei sitten lähde päästä pois. Prkl.

 

Eilen olin vankilassa. Se oli vielä keskentekoinen, mutta nätti siitä tulee. Ja persoonallinen. Tuli mieleen yksi ex-poikaystäväni, joka kertoi kuumalla 80-luvulla viettäneensä siellä parisen kuukautta huumausainerikoksesta. Hehe. Suuri kriminaali ja rokkenrolmuusikko. Olivat kuulema sellit olleet pieniä ja kuumia, kesäksihän ne tietenkin olivat sen kiinni ottaneet. Mutta se siitä muistelusta.

 

Tänään ostan purjontaimia ja varmaan vähän parsakaalia ja kukkakaaliakin. Sitten palstalle riuhtomaan multatuppoja ja juomaan siideriä. Siitä se taas tämäkin viikko unohtuu. Eilen otin ja istutin pariin ruukkuun kaupan basilikan. Muutamana vuonna olemme saaneet aivan uskomattoman sadon sellaisista. Lehdet ovat niin suuria, että käyvät salaatista. Hyvää!