Mielipuoliseen tapaani jatkan muuta elämää, kuten tähänkin saakka. Elämään eilen (tai siis tänään, mutta eilen...) kuului perunan istutus (tavallinen ja rosamunda), lantun ja nauriiden siemenien kylväminen (tää oli sitten eka kerta), uuden lipstikan istutus ja yleinen riehunta palstalla penkkien teon merkeissä sekä tietenkin grillaaminen. Ruokaa ei saa unohtaa, se tekee ihmiselle hyvää.

Ansiokkaan lyhytterapian huonoina puolina voidaan pitää yleistä kipeyttä kaikissa käyttämättömissä lihaksissa. Ja niitä muuten riittää. Jos minut olisi mitattu riehuntahetken jälkeen, pituuteni olisi lähempänä 170ää kuin kirjoissa ja kansissa olevaa 178 senttimetriä. Jalat huutavat, niska vänisee,selkä vinkuu. Eivät edes muutama ruuan kanssa nautittu siideri ole helpottaneet tilannetta. Tappoa ja murderia, niin kuin joku edellisen elämäni rokkenrollstara aina ahdistuessaan vinkaisi. Jatkan lääkintää vahvemmilla aineksilla.

Rohkelikkona hankin parvekkeelle taimikasvatetun laventelin. Ei tuosta minun kasvattamastani ikinä tule niin räyhäkästä. Mutta olettekos jo tavanneet erilaiset timjamit (mm. appelsiinia) tai oreganot (yksikin oli karvapäällysteinen!), joita taimikaupoissa nykyään myydään? Suosittelen lämpimästi perustamaan oman pikku kasvihuoneen parvekkeelle tai eteläiselle ikkunalle. Kyllä siinä seuraamista riittää.

Se kai minua on tähän saakka estänyt lähtemästä, että meillä asuva on selvin päin ehkä maailmankaikkeuden mukavin ihminen. Sellainen kenen kanssa saa touhuta kaikkia kivoja mukavia ja uusia asioita. Mutta humalassa siinä asuu toinen mies. Sitä miestä minä en tunne, ja sitä minä vihaan. Tai ainakin haluaisin saattaa hoitoon, etenkin kun se ihminen usein vihjailee, että vika onkin minussa. Pärkkele, sanon, sitä parempi päästä minusta eroon, jos kerta minä niin pahat vibat saan aikaan.

Onneksi meillä asuva menee huomenna töihin, minä saan vaikka vetelehtiä sängyssä kirjojen kanssa koko päivän. Onni on pieni asia, joka tulee aivan huomaamatta. (Siinäpä teille maailmankaikkeuden surkein latteus lauantai- ja sunnuntaiyön punttuussa. Be kind to animals night...)