<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Melkein viikko poissa toimistolta, sen kyllä huomaa. Postipinoista ja sähköposteista. Onneksi suurin osa lähettäjistä on jo lomalla, voi rauhassa reagoida asioihin tai tarkistaa onko hätä jo mennyt ohi. Hengitys kulkee, mutta yskä kumajaa aika reippaasti vieläkin. Vatsalihakset ovat tolkuttoman kipeät. Lääkäritäti tosin kertoi, että ihmisen on mahdollista murtaa kylkiluunsakin yskimällä, joten pääsin itse asiassa aika vähällä.

 

Kotona on ulkoseinässä olevaan tuuletusaukkoon pesinut uusi lintupoikue. Tiiliseinästä on rapautunut juuri pikkulinnun mentävä aukko tuuletusritilän taakse jäävään hormiin. Vastahan sieltä lähti pesällinen västäräkkejä, nyt taas piipitys kuuluu, mutta asukkaita en ole vielä bongannut. Sinne eivät pääse isommat linnut eikä oravakaan mahdu aukosta. Sen näin jo edellisen poikueen aikana. Ovat siis melko hyvässä turvassa pahalta maailmalta siksi aikaa, kunnes itsenäistymisen aika koittaa.

 

Ja hahaa, lauantai lähestyy. Pääsen yhden ystävättäreni kanssa syömään. Ja hyvin. Menemme Saslikiin. Naminami. Ehkä sitten vähän juuvvaankin. Ja ehkä ehkä ehkä istutaan terassilla. Tai sitten pussikaljalla.

 

Edit 09:05 Nythän mä vasta hokasin, se on suuren ja mahtavan synttärit tänään. Sieltäkään päin ei siis ole häiriöitä tällä viikolla odotettavissa. Yleensä toimistotyöntekijät tuppaavat ottamaan lomaa kansallisten vapaapäivien yhteyteen. Ja ovat sitten kuin eivät koskaan lomalla olisikaan.