<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Olihan villi viikonloppu. Ensin perjantaina rymysin meillä asuvan miehen kanssa, ja vaikka tulinkin ajoissa kotiin nukkumaan sieltä lähibaarista, jatko lauantaina ei sujunut niin kitkattomasti kuin joskus nuorempana. Minulle tuli päänsärky (ilmeisesti elimistöni ei enää laisinkaan pidä tupakoinnista, kun sitä ei tapahdu jatkuvalla sotalla).

 

Muuten lauantai oli mukava, meille tuli pitkästä aikaa vieraita, kaksi pariskuntaa. Testasimme joulupukilta saatua raclette-grilliä ja sitten tietysti juotiin. Ruoka oli hyvää, sellaista hauskaa askartelua. Kauhea savu siitä vehkeestä vain lähtee, vaikka sijoitimmmekin sen liesituulettimen alle. Parempi on ilmojen lämmettyä siirtää kapistus parvekkeelle ja grillailla eväät siellä.

 

Sunnuntaiaamuna yöpyneet vieraat ja isäntä saivat loivennuskohtauksen, joka päättyi kaikkien nukahtamiseen olohuoneen puolella. Minä viisaana makoilin ja lueskelin koko päivän makuuhuoneessa. En jaksanut enää olla seurallinen. Iltapäivällä promillejen varmasti haihduttua kävin ajamassa vieraat kotiinsa. Sen jälkeen linnoittauduin katselemaan telkkarista erilaisia mukavia sunnuntaisarjoja. Taustamusiikkina toimi hyvin meillä asuvan miehen tasainen kuorsaus.

 

Uni olisi maistunut vielä tänä aamunakin. Epäilen, että minulle on tulossa flunssa, yksi vieraista räki ja yski siihen malliin, etten yhtään ihmettele, jos olen minäkin pikapuoliin sänkypotilaana. Silmien ympärillä on myös omituinen turvotus, enkö enää voikaan natustaa sipsejä sieluni kyllyydestä? Nyyh, vanhuus ei tule ilman oireita.