<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eipäs maar ole, pimeätä on kuin säkissä. Googelsin äsken auringon nousu ja laskuaikoja. Tämän kuun lopussa on jo pieni toive nähdä aurinko töistä lähtiessä, aurinko laskee puoli viiden punttuussa. Helmikuun lopussa on jo aivan toinen meininki taivaalla, silloin tullaan jo valoisan aikaan töihin ja vielä vähän ennen kuutta aurinko keikkuu taivaanrannan yläpuolella. Reipposia kiinnostavat tällaiset asiat.

 

Koti-nimisessä paikassa on taas se sama tietokoneen hiiri-ongelma. Hiiri ei pelitä. Ja taas se sama ehjäyskorjauskaveri tulee kylään auttamaan uusavuttomia. (Olen kyllä sitä mieltä, että mitään ongelmia ei olisi, jos kone olisi vain MINUN käytössäni.) On se vain hyvä, että on ystäväpiirissä edes joku, joka ymmärtää koneiden päälle. Minun tietotaitoni eivät moiseen riitä. Ei ole ollut tarvetta opetella. Saisiko firman piikkiin mennä it-kursseille?

 

Opettelusta tuli mieleen että pitäisi käydä kehityskeskustelu esihenkilön kanssa. Ei muuten pätkän vertaa kiinnosta, etenkin kun tiedän, että palkankorotuksesta on turha edes haaveilla, viime vuonna tuli sen verran iso pläjäys. Maksaisikohan yritys psykoanalyysin ja terapian, jos sanoisin, että voisin sitten kehittyä ihmisenäkin. Ihan työntekijänä. Nyt koko henkinen kapasiteettini rullaa hengissäpysymisen ympärillä, silti olen melkoisen huonossa hapessa.

 

Toivottavasti muilla on mukavaa.