<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Aion pilata fiiliksen 45 %lta plokiini tulijoista. Hakusanoilla p*kkujoulu, l*nkero, l*nkeron valmistus, s*atuja aikuisille ja h*erkkutarinoita. Mitään niistä täältä ei löydy, mitä ette jo aikaisemmin tietäisi.

 

Firman pikkujoulu on perstaina. Osallistun todennäköisesti ruokailun ja ilmaisen alkoholin ajan. Vitsejä asiasta minulla ei ole kerrottavana, ei myöskään ohjelmavinkkejä. Paitsi yksi. Firmassamme työskentelee ihminen, joka väittää, että vain yksi ainoa long drink merkki on oikea, eikä hän muita suostu juomaan. Myöskään kalja tai siideri eivät maistu, viineille hän on allerginen.

 

Hänelle on suunniteltu aivan oma ohjelma; viitisen erilaista lonkeromerkkiä, joista yksi on "se oikea", hänen suosimansa. Lisäksi tulee kaupan käymisteitse valmistettu lonkero (kamalaa litkua), greippilimsaa ja giniä, kilpailevan valmistajan long drink ja yksi maustettu versio. Hän saa testata juomat silmat kiinni, ja kertoa mikä on se oikea. Minä pikkuilkeyksien kuningatar jolisen juontamassa ohjelmanumeron. Pitäähän ihmisten tietää! Ihmisillä on oikeus!

 

Sen lisäksi ei minulla mitään muuta olekaan tänään sydämellä. Syysahdistusta ja sydämentykytyksiä. Saamari kun piti tuon lumen sulaa.

 

Edit 08:50 Jostain syystä tuli kirjoitettua sillä tavalla, etten itsekään täysin ymmärtänyt jälkeen päin lukiessani mitä tarkoitin. Siksipä koitan vähän modifioida tekstiä.