<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Haastattelu meni hyvin, tapasin kaikki viisi läheisintä mahdollista työkaveria. Vaikuttivat oikein mukavalta tiimiltä, vaikka herroilla tuntuikin olevan ”hyvä poliisi – paha poliisi” haastattelu päällä. Ei se mitään, sekin on tuttua. Ilmassa leijuu vahva ehkä, lisätietoa on luvassa tämän viikon loppuun mennessä. (Kummia kavereita, kun eivät suoraan kysyneet, että koska voin aloittaa.)

 

Olipa eilen outo ilta. Jätin tietokoneeni töihin, tänään on lisää koppihoitoa (kokouksia) luvassa, en jaksanut kuskata sitä edestakaisin. Digiboxini päätti taas hukata kaikkien kanavien signaalit. Ensin näkyivät urheilukanava ja voice, sitten katosivat nekin. On se vain hyvä juttu, etten maksa televisiolupaa. Enkä tällä menolla sitä harkitsekaan. Huomasin, että ilman televisiota kyllä tulisin toimeen, mutta siinä tapauksessa pitäisi olla tietokone käytössä koko ajan. Luin sitten kirjaa. Ja pari sarjakuvaa. Muistin myös miksi tahdon ostaa lisää sarjakuvia. Kaikenlaisia sarjakuvia.

 

Aamutkin ovat aivan syvältä ja sieltä, kun YLE on jo aloittanut aamu-uutisten kesälähetykset. En minä enää seitsemän aikaan ole tv:n ääressä. MTV3 sentään aloittaa jo puoli seitsemältä, mutta niiden uutiset ovat huonot. Hirmu suppeat ja sääennustekin on täysin lukukelvoton. YLE:n uutisissa kuitenkin lopuksi kerrotaan ulkona vallitseva lämpötila, siinäpä minun lämpömittarini.

 

En nyt sano mitään Matti Vanhasesta enkä Barack Obamasta. Jätetään ne asiat viisaammille. Sen sijaan voisin sanoa jotain tästä työtulvasta. Joudun välillä oikein toppuuttelemaan itseäni, että ei ne hommat minnekään karkaa, vaikka välillä poistuukin kustannuspaikalta. Ja että kaikki asiat ovat selvinneet tähänkin asti, luuletko, että tämä kuukausi tekisi mitään poikkeusta. Ei varmaan tee, mutta ahdistaa silti, puoli Ameriikkaa tunkee tänne nauttimaan ”Suomen kesästä”. Tunnen itseni turisti-infovirkailijaksi.