<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Harmaata ja pimeää, mutta ei vettä. Ei tällainen ole minusta kivaa, ahdistaa pölyn ja kuumuuden määrä. Onneksi töissä on ilmastointi. Onneksi töissä on yleensä muutenkin kivaa. Onneksi on töitä.

 

Kela nimittäin taas keksi tempun. Meillä asuvan miehen opiskelu sai Kelalta jatkoaikaa parisen kuukautta. Kiva kiva, kiitos kiitos, mutta miksi tähän väliin piti ujuttaa yksi kolmen viikon lapuntäyttökausi, se kun tarkoittaa sitä, ettei rahaakaan tule kuin kolmelta viikolta. JA JOKA JUMALAN PENNI ON TARPEEN, niille on laskettu käyttö jo viime kuussa. Millä minä nyt taas laskut maksan?

 

Minä en tajua tätä yhteiskuntaa. Mikä helvetti siinä on, että pienituloinen perheyksikkö saa aina kärsiä viranomaistoimenpiteiden ansiosta? Miksi niitä pompotellaan, joilla ei muutenkaan tarvita kuin se klassinen oljenkorsi, että katkeaa se kamelin selkä? Minun tekisi mieleni tehdä *joku helvetin tyhmä temppu*, kun en kertakaikkiaan jaksa tätä peliä.

 

Osa minusta toivoo, ettei meillä asuva mies koskaan tulisi kotiin. Oli niin ihanan rauhallinen viikonloppu, ei mennyt rahaa, alkoholia, ruokaa eivätkä hermot.