<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Harakoille mennyt koko päivä. Väsymystä ja kai jonkin sortin krapulakin. Vaikkei nyt mitenkään eksessiivistä juomista tullutkaan harrastettua, enemmän vaikuttaa laatujen sotkeminen. Ja unen vähyys. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän saan unta pienenkin juopottelun jälkeen.

 

Tuunasin pinaattipizzan, päälle sopii laittaa kerros katkarapuja ja lisäjuusto. Namia tuli, vaikka edelleen joudun vahtimaan kaasu-uunia kuin haukka. Ohjeissa ehdotettu aika ei vain riitä, nytkin sain kytätä kymmenen lisäminuuttia.

 

Äsken meinasi sattua suurvahinko. Kapusin sänkyyn ajatuksenani vähän surffailla netissä, avasin tietokoneen ja yritin nostaa sen syliini. Kirottu luiskahti käpälistäni, onneksi sain sen kiinni, epäonnekseni oikean käden nimetön jäi lukkomekanismin väliin. Nyt siinä on reikä. Reiän päällä teippi. Jomotus tuntuu jo. Tietokoneen perkele puraisi pahasti.

 

Pahemminkin olisi voinut käydä. Olisi esihenkilö kiitellyt tietokoneinvestointilomaketta täytellessään. Mutta nyt säästyin siltä ripiltä. Mieluummin kipeä sormi kuin kopea katse, kiitos.