Eilen oli pakko taas käydä palstalla kastelukierroksella. Irtosihan sieltä mukaan oikein kunnon marjakimara, viimeiset mansikat, vadelmia ja mustaviinimarjoja, yhteensä pari desiä. Aika hyvin ensimmäisen vuoden pensaista! Sen lisäksi keräsin oreganoa, iisoppia ja lipstikkaa kuivumaan. Lähipäivinä on pakko leikata tillitkin.

Kaikki kasvaa yllättävän hyvin. Mutta on siellä juostu kastelemassakin paikkoja! Eilen yritin meillä asuvalle miehelle kätistä, että ukkosta on luvattu, eihän meidän tarvitse mennä sinne. Mies totesi, ettei se ukkonen pääkaupunkiseudulle jaksa tulla ja oikeassa oli. Näimme kymmenen jälkeen muutaman salaman välähdyksen ja siinä kaikki. Mutta ilmassa kyllä oli ukkosta, hiki valui jo seisoskellessa. Onneksi luvassa ei ollut mitään suurta ahkerointia.

Tänään on TAAS pyykkipäivä. Minä en ymmärrä mistä sitä aina siunaantuu. Onneksi tässä taloyhtiössä on aivan upea pesutupa, jossa on kaksi suurta ja tehokasta konetta.

Loppuviikosta olisi tarkoitus paeta jonnekin päin Keski-Suomea, lainamökille. Saimme auton ajeltavaan kuntoon, pääsemme lähtemään edes pidennetyksi viikonlopuksi. Sitten pääsee haistelemaan sienimaastojakin. Siellä päin on ainakin satanut muutamana päivänä. Toisin kuin tässä kirotussa kivikylässä.