<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olin eilen Itä-Uusimaalla. Joskus on mukavaa olla kokousjärjestäjä, saa kivoja tutustumisretkiä. Porvoo Tours kuljetti nelikymmenpäistä akkalaumaa ympäri Porvoota. Olipa erittäin ihana ja miellyttävä reissu. Minulle ainakin heräsi miljoona hyvää ja totetuttamiskelpoista suunnitelmaa sillä seudulla.

 

Yleensä tällaisilla reissuilla ei pääse varsinaisiin kokouksen ulkopuolisiin aktiviteetteihin tutustumaan, nyt pääsi jopa oikein kokeilemaan. Kehua retostinkin meillä asuvalle miehelle, että olen sitten oman osani harjoitellut amazing race –kilpailua varten laskemalla vaijerirataa ja osallistumalla ribvene-ajeluun. Ribvene on sellainen hiiirrrrmu lujaa (51 – 55 solmua) menevä kovapohjainen kumivene, jonka kyytiin mennessään kannattaa pukeutua lämpimästi ja naamalleen saa sellaisen tosi viehkon darth vader maskin. Se oli KIVAA!

 

Illan kruunasi päivällinen Vanhassa Laamannissa Porvoon palaneen kirkon kupeessa. Sanotaanko näin, että ruoka oli niin hyvää, että sinne voisi mennä toisenkin kerran, jopa ihan omalla rahalla. Yleensä ottaen Porvooseen voisi mennä ihan omalla rahalla joskus lomailemaan, onpahan vain niin viehättävä kaupunki. Siis kaunis. Ja täynnä historiaa.

 

Kiitos kiitos, sanoo tämä lapsi. On se hyvä, että edes töissä voi joskus nauttia elämästään.