<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Alkoi taas sylettämään, kun bussissa aamulla katselin Vastaavan Hoitajan mainosta. Aika kallis neuvova puhelin, minuuttihinta on eur 2,20. Sen nyt arvaa, että kun ihmisellä on hätä, hän tarraa ensimmäiseen mahdolliseen numeroon, maksoi se tai ei. Ja tuohon numeroon soittaminen maksaa!!! Paljon!

 

Nyt olisi Helsingin kaupungilla (tästä en kyllä ole varma, onko se kaupunkin vai ihan valtion palvelu) erinomainen tilaisuus kiillottaa omakuvaansa, nimittäin heidän terveysneuvontapalvelunsa ei maksa kuin paikallispuhelumaksun verran. Laittakaa muistiin, numero on (09) 10023. Helppo muistaa. Minäkin olen sinne pari kertaa joutunut soittelemaan, kerran kun itselleni tuli hirveät rytmihäiriöt ja kaksi kertaa Luonnonvoiman vammojen takia (silmässä rautatikku ja kurkussa kananluu). Sieltä sai selkeät ohjeet ja huomattavasti halvemmalla! Saa sieltä hätätilassa huonokuntoinen tai mielenterveysongelmista kärsivä helsinkiläinen jopa kotikäynnille lääkärinkin, huomasin juuri.

 

Graah, kurkku on kipeä, nenä vuotaa. Tietysti juuri tänään, kun saisitte iltapäivällä vaikka pitää minulle peukkuja. Miksi? Kerron sitten, jos se johtaa jonnekin. Arvaatte varmaan minne.

 

Edit. 18:17 Mineen nyt tiedä. Ehkä oli onni onnettomuudessa, että olen puolikuntoinen. Ehkä en tahdokaan sinne, minne olin menossa. On se hyvä käydä katselemassa useampia ennen kuin vaihtaa. Pätee muuhunkin kuin miehiin, autoihin ja työpaikkoihin. (This is humour, isn´t it?) EI kun, aikuisten oikeasti, pitää miettiä. Olisihan siinä haastetta. Mutta ehkä ne eivät koskaan kutsu jatkoille mua. Silloin asia ratkeaa itsekseen.