<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Intterneetin perskele sitten päätti olla toimimatta eilen/ tänään sunnuntaina. Kyllä nyt taas pelataan, pervana. Ei silti, kukaan ei ole haaskiolle joutunut, pahoja ei ole tapahtunut. Kärsimätön minä vaan en jaksa koneiden kanssa taistella, enkä etenkään etoyhteyden takia soitella welhoille tai muille palvelun tarjoajille. Se on vaan ruksi ikävään kirjaan, riittävän monen ruksin jälkeen seuraa palveluntarjoajan vaihto.

 

Eilen/ toissapäivänä/ lauantaina kävi Ikeassa kolme sisäistä blondia. Siellä me ihmettelimme kolmea suurikokoista laatikkoa, jotka eivät millään ilveellä mahtuneet kuljetusvälineeseemme. Ei tullut vielä kirjahyllyä. Mutta muita ostoksia teimme, mikään ei taas maksanut juurikaan mitään, haalimme matkaan peitteitä, tyynyjä, petivaatteita, lamppuja, mattoja, kynttilöitä ja kaikkea muuta tärpeellistä.

 

Tänään/ eilen/ sunnuntaina kävin nauttimassa pakanallisen palmusunnuntain lammasjuhla-aterian toveri Välispiikin luona. Hyvänen aika, että oli lammasparan takajalasta tullut hieno paisti! Mutta sitä olikin hivelty kahvilla, lihaliemellä ja kermalla. Melkein itketti, kun sitä kitusiinsa veteli. Ihanaa! Uskomattoman maukasta! Ja viiniäkin meni. Sanotaanko, että reilusti.

 

FST tarjosi erinomaista viihdettä, päälle 80-vuotiaat Hasse, Kerstin ja Hjördis touhusivat ihmisjuttuja niin railakkaasti, että meiltä lensi vesi silmistä silkasta riemusta. Hasse valitsi kesämökille yltiörailakkaan Paradiset tapetin, mutta sillä välin kun hän oli parturissa, akat maalasivat seinän valkoiseksi. Arkipäivän huumoria koko rahan edestä. Sen jälkeen siirryimme kyynelöimään Taru Sormusten Herrasta trilogian viimeisen osan kanssa. Sitten soittelimme mussiikkia koko rahan edestä. Säästän teidät yksityiskohdilta. Ja reseptit tulevat toisaanne himppasen myöhemmin.

 

Eiköhän taas huomenna/ maanantaina uni maistu.