<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viikonloppuna ratkesi takkiongelmani. Sain luotettavista hankintalähteistä (kuulostaa aivan mustan pörssin kaupalta) käytetyn hyväkuntoisen märänkelin kääntötakin, mustaa himmeätä muovia ja toinen puoli seeprakuviota. On muuten komee. Näytän aivan jonkun saksalaisen pornoelokuvan Hildeltä. ;-D Eikä maksanut paljon. Kiitos jälleen kerran sinne minne kiitos kuuluu.

 

Odottakaa vain, kyllä tämä ilma nyt pakastuu ja vesisade lakkaa, kun vihdoinkin olen saanut varusteet kuntoon. Ei nimittäin olisi ensimmäinen kerta.

 

Viime viikolla oli töissä niin hiljaista ja rauhallista, että onnistuin mokailemaan ne vähätkin työtehtäväni oikein huolella. Vituttaa tulla töihin ja ryhtyä parsimaan omia mokiaan. Voihan villu. Saisi olla kiire kaiken aikaa, pienen paineen alla minä työskentelen kaikkein tehokkaimmin.

 

Eilinen Miss Marple, Nemesis, oli jo melkein pelottava. Minä taidan olla maailman hermoherkin tyyppi. Muita sunnuntaisia harrasteita: luin Pratchettin Herraskaista väkeä kirjan loppuun. Tällä viikolla pitäisi ilmestyä postimyynnistä tilattu kirjalasti (no, kun halavalla sain, niin pakko oli). Kirjastoon ei vielä asiaa ole, luen liian hitaasti. Mutta olen minä jo pari kertaa kirjastossa käynyt, lähestyn henkistä ongelmaani positiivisesti ja vähitellen.