<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Siirryn arkisen elämiseen, tälle kuukaudelle varatut hupailut ovat ohi. Viimeinenkin vieras poistuu tänä aamuna, sinne hän jäi lutraamaan suihkuun, kun itse läksin työ-nimistä paikkaa kohti. Mutta kivaa oli. Nyt on taas kiva olla itsekseen ja elellä pienellä budjetilla, että taas ensi kuussa pääsee leikkimään kavereiden kanssa.

 

Lauantai meni leppoisasti sen jälkeen, kun kotiin pääsimme kaikkien nyssäköidemme kanssa. Piti sitten käydä Kirjatorillakin, minun sieltä ei ollut tarkoitus mitään ostaa, menimme hakemaan ystävättärelleni matkalukemista. Senhän arvaa miten taas kävi, kolmekymppiä humahti sinne. Neljäkymppiä uusiin välikausikenkiin. Ne löytyivät yllättävän kivuttomasti, kivat varrelliset mustat tekonahkakengät, joissa on trumpettikorot ja valenyöritys edessä (sivussa vetoketju). Ne vaan on vielä vietävä suutarille, ennen kuin alan käyttämään niitä, kanta on kova, liukas ja kuluu turhan nopeasti, ellei sitä tee.

 

Ei vielä siis punaisia nahkakenkiä, ehkä ensi keväänä.

 

Sauna on ihana! Molemmissa pukuhuoneissa on terassi, josta näkymä on sama kuin minun parvekkeeltani, mutta huomattavasti korkeammalta vain. Kyllä siellä passaa viilennellä itseään saunomisten välissä. Ja viilennystä siellä taatusti kaipaakin, lämpötila oli kivunnut kipurajalle, + 90 C. Pitää laittaa jotain noottia isännöitsijälle. Kun vaan tietäisin kummalle; ihmeellinen taloyhtiö, kun niitäkin on kaksi.

 

Melkein unohdin, olen nyt sitten virallisesti eronnut nainen. Saa onnitella. Päätös tuli perjantaina.