<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt jo menevät hermot. Onhan täällä jo oltukin monta tuntia. Typeriä kysymyksiä, idioottimaisia agendalisäyksiä, ja kaikki tämä suomalaisten isäntien toimesta. Jos kerta tullaan jumalan selän taakse, niin pitäisi ymmärtää, että täällä ei kovin paljon enää ohjelmaa muuteta. Ääliöt.

 

Ajattelin selvistellä kokouksen ajan, mutta näin ne vain ajatukset muuttuvat. Itse asiassa tällä hetkellä kiroan itseäni alimpaan helvettiin, etten ottanut mitään alkoholipulloa mukaani. Baarikaapin tyhjentäminen ei taida olla hyvä idea, sitä ei esihenkilö kuitenkaan kuittaa matkalaskussani. Ääliö.

 

Alkoholista tuli mieleeni yksi nyrkillä tapettava, joka äsken käytävällä vastaantullessaan kyseli, että onhan yleiseen saunaan avattu heille piikki. Voi ison harmaan naaraspuolisen savannieläimen sukupuolielin! Vai vielä heti pitäisi juottaminen aloittaa! Ettei dinneriin asti kestetä. Toisaalta tapauksen tuntien ymmärrän himppasen, akka on kuin riivinrauta eikä laske sitä kotoaan minnekään. Niinpä herra on sitten tuhannen tutkalla jokaisen työreissunsa. Ääliö.

 

Täällä meitä nyt olisi, saunan taakse vietäviä yksi bussilastillinen. Saisi sellainen toisen maailmansodan aikainen saksalainen kaasutusbussi tulla hakemaan koko poppoon. En kestä, en kestä, en kestä. Ja kun pakko on, niin kestänhän minä, hymyilen ja kiristelen hampaitani. Ääliö.