<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Valtakunta astmalääkkeestä! Kokemukseni keuhkojen tilavuuden mittaamisesta ovat ahdistavat, etenkin henkeä ahdistavat. Voin vain kuvitella miltä tuntuu ihmisistä, jotka sairastavat keuhkoahtaumaa ja muita tupakan aiheuttamia hinkuvinkusairauksia. Odotan ensi viikkoa sanoinkuvaamattoman kiihkeästi, silloin alkaa seurannassa vaihe, jolloin saan käyttää avaavaa lääkettä ensimmäisten puhallusten jälkeen.

 

Toisaalta sunnuntaille on jo luvattu vesisadetta, tässä voi tulla ihan sellainen luonnollinen helpotuskin. Sen lisäksi sade voisi sulattaa loput roudasta, Metro-lehti tiesi kertoa, että Lapista ovat on ensimmäiset ”koiranpaskasienet” eli korvasienet löytyneet, etelässä on kuulema vielä routa. Perkiö. Saisi sulaa. Tekee mieli uusia perunoita ja korvasienikastia.

 

Parvekkeella on nousemassa ainakin yksi kypäräpapu, toinenkin on varmaan tulossa. Pitää saada kesäksi köynnöskasviverho kasvaamaan, että on sitten mukava istuskella ja iltaa viettää, ottaa muutama drinkki ja lueskella (kuvittelen ilmiselvästi, että minulla on enemmänkin kun vain kolme viikkoa lomaa ensi kesänä). Basilikat selvisivät tiistaisen raivon vallassa tekemästäni ruukunmuutosta. Siellä jo kovasti päätä nostetaan. Huomenna pitää saada peruna maahan.

 

Olen koko viikon käynyt tuijottamassa henkan ja maukan postimyyntisivuilla olevaa oranssia paitaa. Se maksaisi melkein 15 juroa, mutta toisaalta voisi olla mukava kesävaate. Ahdistaa aina kun jotain pitäisi päättää. Mutta toisaalta pähkiminen pelastaa rahan menolta, nyt sitä ei enää tarjouksessa ollut, eli voin rauhallisin mielin unohtaa asian. Tai sitten on pakko lähteä kaupungille. Voi herrajumala, että minä vihaan shoppailua ja sovituskoppeja! Siellä tulee henkinen ahdistuskohtaus. HAPPEA!